Hejsan

Leksand igår var ett dilemma. Hade jag vetat hur det var att köra dit och hur det var att arbeta där hade jag aldrig tackat ja. Men man lär sig, och det var en erfarenhet!
Nu är det vecka 4. Jobbigaste helgen på hela säsongen på jobbet. FULLT ös från öppning till efter after skin. Gick hem med roliga 30 spänn i dricks. Helt stört system dom har här uppe! Men bara tacka och ta emot ;)

Nu ska jag ta en dusch och försöka bli lite vacker för ikväll hade jag och Lisa tänkt att åka in till wärdshuset och ta något att dricka :) är ju pub-afton + nattklubb ikväll. Och kommer bli mycket folk.


Saknar er alla där hemma. Puss!!


Hej

Mycket har hänt den senaste veckan! Harrys har vart här på personalresa. Det var roligt att träffa alla igen. Särskilt pappa och familjen! Hade svår separationsångest igår när dom skulle åka hem, men det var väldigt trevligt iallafall.
Idag har jag jobbat sen 12. Kom hem för en stund sedan. Var väldigt roligt på jobbet idag :) min chef kom fram till mig och frågade om jag ville följa med till Leksand imorgon och jobba på en hockeymatch och sen görs hockeyarenan om till en nattklubb. Ska bli jättekul :) det är 4 st från jobbet som ska dit. Vi ska jobba i provisoriska barer med öl och shots och några drinkar...

Igår åkte min bil in på verkstaden. En varningslampa hade börjat lysa så den gick bärgas till Mora. Så jag ska till Mora imorgon och hämta den. Min stug-kompis ska besiktiga bilen i Malung så vi ska samåka :)

Hörs!!!


Dags

Nu är det dags för mig att jobba... Inte så jättetaggad på att jobba hela kvällen medans mina vänner är ute och dansar. Glömde äta innan jag åkte till jobbet Så får laga mat när jag kommer. Förhoppningsvis tidigt ikväll...

Tog med mig en bok som sällskap


Dagarna flyger förbi

Här uppe lever man i en bubbla. Känns som att det är lördag hela veckan för det är alltid någon som ska ut, alltid någon krog som har nattklubb, alltid fest. Eftersom jag jobbar nästan bara helger och måndagar och torsdagar blir det inte alls mycket fest för mig. Jag jobbar när andra ska ut. Tex som ikväll fyller en kille på JB år och alla ska till Harrys och äta och sen ska dom ut, men jag jobbar. Jag tjänar pengar när andra slösar. Det känns bra :)

Idag skulle jag och Lisa vart ute i backen som igår men hon vart tvungen att jobba så jag är ensam ledig nu igen. Blir storstädning!
Just nu är jag på Järnet hos Erika och umgås.


Mörkt

Det är mörkt när jag går till jobbet och mörkt när jag går hem.
vad är en säsong i Sälen? Fest fest Fest fest jobb jobb jobb sova sova sova. Jobbar gör jag mest. Hela tiden känns det som, fast är ledig rätt mycket ändå. Blir väl lätt så när man både jobbar dagar och kvällar.
Nu ska jag köra mina festprissar till vänner till wärdshuset! Själv ska ja sova, ska jobba 8.30 imon


Jobb

Jobbar! Började kl 12, och gick av kl 18. 18,30 började jag i gaderoben. Här är det kallt! Hungrig är jag också.. Ska nog ta en macka sen när Ida kommer ner och gör mig sällskap. Slutar 02.30 inatt och börjar 12 imorgon, men är ledig på kvällen. Ska bli skönt! Ska laga god mat till mig själv och köpa choklad. Mums !!!! Shit hungrig jag blev..

Jaja, jobbet väntar :) för det är ju sååååååå "mycket" att göra ;)


Haft en helt underbar dag

Idag var vi ute i backen vid 12.00. Jag, Lisa och hennes pojkvän Daniel som är här och hälsar på. Han är sjukt trevlig och rolig. Skönt när vänners pojkvänner bjuder på sig själva, och inte är så himla stela och tysta. Vi åkte till hundfjället och åkte där fram till lunch, sen tog vi transportlften till Tandådalen och åt lunch på wärsan där vi jobbar. Sen åkte vi några åk i Tandådalen, bla Stora backen som är HELT fantastisk enligt mig. Jag verkar dock vara den enda som tycker det. Daniel hade en jättebra app på sin telefon som även finns på iPhone, som heter King of the slope. På den kan man mäta hur mycket energi man gör av med och hur fort man åker. Jag åkte som snabbast 61 km/h och gjorde av med så mycket energi att jag skulle kunna generea tillräckligt med energi för att drva en pannlampa i 25 timmar (125 Wh) Hur bra!? En fantastiskt bra dag i backen iallafall! Nu laddar jag om för jobb ikväll. Förkylningen har börjat släppa och jag laddar också för en helgs jobb,

23.43

Ska gå och lägga mig nu och kolla på film. Klockan ringer 9,30 imorgon och dagen skall spenderas ute. Ska ta mig en lång promenad i vädret och sen skotta bort lite snö. Ska även sortera all tvätt som jag har tvättat idag. och sen väntar dammsugning och disk. Hatar att vara ledig när alla andra jobbar... Ser ut som fan här hemma nu. Bara att bita ihop :) tänkte också få ihop en klipptid. Håret börjar bli rätt långt nu och rätt slitet. Behövs en service!

Innan idag så gjorde jag iordning bilen. Tog bort all is och all snö. Det enda negativa är att basen i spelaren är borta. Musiken är inte rolig att lyssna på..

Nu är det natt :)


Godnatt kramar Emma


nu är det fint här uppe



sjuklingen

Är fortfarande hur förkyld som helst. skulle jobbat ikväll men övervägde om jag skulle ringa och sjukanmäla mig, men då ringde min chef och sa att jag var ledig för det var helt dött med bokningar. TUR!!!...i oturen, Sitter med Fanny och hennes pojkvän nu och kollar på kameror. Funderar på om jag skulle köpa en systemkamera till mig själv i 20-årspresent. Finns himla bra kameror till kanonpriser! Särskilt nu när det är rea överallt på alla hemsidor så som siba, expert, elgiganten mm... Någon av er som läser som kan tipsa om en bra?

Förkyld

Har dragit på mig en stor förkylning. Täppt i näsan och tung i huvudet.. Vart ledig idag så har varit på lågvarv hela dagen. Vaknade vid 10 och kollade en stund på film, sen åkte jag och tankade bilen och handlade mat som jag kan frysa in. Sen la jag mig i och en timme tror jag det var. Behövligt. Ska snart till andra stugan och kolla på film. Alla här är sjuka känns det som. Alla har en slags förkylning eller liknande. Börjar jobba 17.30 imorgon men får se om jag orkar. Röda och rinnande ögon ser inte så bra ut.

Emma


Helt slut

Finns ingen energi kvar i mig. Helt slut.. Jobbade i gaderoben inatt. Får plats runt 450 jackor i gaderoben. Max 500 jackor! Vi fick 600 jackor igår. Låg grejer över allt och både jag och Ida kände paniken och gråten satt i halsen. Helt jävla sjukt. Stängde kl 2 och halv tre var ALLA jackor ute. Alla jackor stämde, allt var tip-top!!! Känslan som man får när det är helt kaos och sen i slutet stämmer det! Helt fantastiskt! Somnade runt 7 imorse. Var hemma 4.30. Sov till 13.00 idag och nu är jag på väg att somna igen. Vi här på järpen ska ut ikväll :) kanske till JB på förfest. Men först och främst skall det pantas 10 påsar med pantburkar! Gött!!! Ha de hyvens!

Helt slut

Finns ingen energi kvar i mig. Helt slut.. Jobbade i gaderoben inatt. Får plats runt 450 jackor i gaderoben. Max 500 jackor! Vi fick 600 kakor igår. Låg grejer över allt och både jag och Ida kände paniken och gråten satt i halsen. Helt jävla sjukt. Stängde kl 2 och halv tre var ALLA jackor ute. Alla jackor stämde, allt var tip-top!!! Känslan som man får när det är helt kaos och sen i slutet stämmer det! Helt fantastiskt! Domnade runt 7 imorse. Var hemma 4.30. Sov till 13.00 idag och nu är jag på väg att somna igen. Vi här på järpen ska ut ikväll :) kanske till JB på förfest. Men först och främst skall det pantas 10 påsar ned pantburkar! Gött!!!

Ha de hyvens!


Krock

Just de ja, jag och Louise krockade förra veckan. Bilen framför Louise fick sladd på vägen pga att bilen längst fram tvär stannade vid en vänstersväng och det var skit halt ute. Blev en krock på tre bilar och jag som låg sist hade en riktigt tur för jag fastnade i snön och körde in i en snövägg istället. Min bil är oskadd men Louises bils huv är paj.


Hej

Nu har jag fått tillbaka internet. Försvann ett tag och var jättesegt men nu är det bra igen. Min jul var jättebra, min nyår också. Jobbade 12-20.30 på nyår så var inte så jätte mycket firande men åkte hem till Fanny och Lisa och åt lite grönsaksdip och ett glas vin. Sen gick vi från järpen där vi bor bort till wärdshuset. Tar typ 40 min att gå så vi var framme precis vid tolvslaget. Trevlig kväll :) var ledig igår så vi lagade god mat och sen hängde jag med Emma och Eric till JB där mer folk var. Tog sen taxi till HC och sen vidare till Harrys där vi avslutade kvällen. Mycket trevlig kväll! Ikväll ska jag jobba. Börjar 22.30 men det är ändå hyfsat kul att jobba på måndagsklubbarna. Nu ska jag se på Dr Dolittle. Tjo

RSS 2.0