Glad

Det bara snöar och snöar och är ap kallt. Förutom igår, när det regnade och var 1 grad ute. Våren kommer väl även här..
Fastande med bilen i 30 cm snö igår.. Det var inte alls roligt! Jag och Lisa puttade på bilen i hopp om att den skulle röra sig framåt medan Daniel körde. Efter hundra försök så gick det! Duktig bil :-)
Annars igår så fick jag ihop 5 extra timmar. Jag, Lisa och Fanny städade stugor som Skistar hyr ut och som Wärdshuset "har kontakt med". Rätt roligt att göra det, lite terapiarbete :) efter städningen bänkade vi oss i soffan resten av dagen, kvällen och tidig midnatt :) ikväll ska jag jobba, kl 23. Jobbiga tider...



Stämningen är inte på topp

I torsdags sa två killar upp sig på jobbet. Anledningen var att den ena killen bjudit den andre på sprit under hela after skin som ledningen (kontrollanten så att säga) hade sett. De valde själva att säga upp sig innan en polisutredning skulle göras. Så alla mina kära vänner som jobbar på Harrys eller liknande; bjud ALDRIG på alkohol! Konsekvenserna blir så stränga och särskilt om polisen dras in i det.

En tjej sa upp sig igår, för ena killen vart hennes pojkvän. Så vi är tre man kort på jobbet. Därför fick jag hoppa in och jobba i serveringen igår och det var SÅ HIMLA ROLIGT!!!! Allt flöt på så himla bra och jag fick massa beröm! Ska jobba 18-03 ikväll också, och börja 8.30 imorgon igen :( den är lite seg men what to do när man får jobba med något man tycker är så roligt?
Ska även försöka "plugga" in lite drinkar och olika spritsorter dom har här uppe för risken är att jag kanske kommer få stå i baren också. Jippi!

Nu ska jag äta frukost och ta en dusch. Sen städa bilen och slutligen åka till jobbet.

Hej hej!!!


Ja..

Slutade kl 21. Åkte hem och fick ångest. Betalade räkningar och paniken kom. Fy fan.. Jag är fruktansvärt fattig. Har knappt råd med nudlar.. Jag är as fattig. Pengarna som är kvar, några få hundralappar ska gå endast till mat och bensin. Blev överraskad när billånet drogs, och fick ju betala bensin till Leksand själv och att laga bilen kostade 1800. Är riktigt mycket utgifter för min stackars lön. Ååååå ångest



Men ja e väl glad ändå. (eller???)


Hej

Idag har jag varit sängliggande hela dagen. Har känt mig så frusen och trött. Åt lite mat vid 3-tiden och gick och la mig igen. Vaknade vid 5, åkte till jobbet halv 6. Så nu sitter jag i garderoben. Jobbar som längst till kl .00 så är inte ett så himla farligt pass. Ledig imorgon :) bättre!!


RSS 2.0