God morgon och god jul!

Blev ingen julmat, tiden räckte inte.

Idag är det julafton och det är underbart :-) ska iväg och jobba strax så ville bara passa på att önska Er alla en underbar och lugn dag! Njut av dagen ;-)

Jobbar till ca 22 tror jag och sen är det julbord på jobbet..mm!!

Kramar
Emma


..,

Är ledig idag :) så tänkte överraska mina roommates med julmat!! Köttbullar, prinskorv, skinka, frestelse och gott bröd :) hoppas det blir bra bara.. Ugnen verkar leva sitt egna lilla liv ;)


20 minus!!!!!

Idag har det varit -20 grader. Blå himmel, puder i backen och gassande rund gul sol. Underbart skidväder helt enkelt. Men jag har jobbat..
Dagen började bra! (inte) snoozade lite för länge, hets-dusch, hällde i mig kaffet och åt ett par knäckebröd till frulle. Gick ut kvart över 10 till bilen. Fanskapet är frostat som fan. Både inne i bilen på rutorna och utanför. Satt igång bilen. Tinade långsamt... Men sen gick det. Men då startar inte bilen. Efter ett par försök gick det!!! Sen börjar avgas-lampan blinka och varna. Fan igen.. Får åka till lindvallens mack imon och fixa lite.
Det gick jättebra på jobbet, vart roligt att testa på något nytt. Jättekul :-)
Kom hem vid 18. Diskade världens största diskberg :-( kul. Nu tänkte jag laga mat men det är tårt-bakning i köket så får vänta ett slag..

Ja, det var min dag i enkla drag.
Hörs!!!

Emma


Ölprovning

Klockan 17 var jag och en annan tjej som heter Emma som bor jämte på Ölprovning på jobbet. Väldigt lärorikt.

Kom hem vid 19, lagade god mat, slötittade på tv och nu ska jag starta en film att titta på. Ska jobba kl 11 imorgon så ska försöka somna tidigt...

Godnatt :)


En underbar dag

Igår kväll var mitt första pass på jobbet. Stog i gaderoben och det var väl helt ok. Känns ändå skönt att jag har mina servis-tider också. Gaderoben är absolut inte det jag vill fortsätta med.
Jobbarkompisarna väldigt snälla. Bara man kommer in lite i gänget så blir det nog bättre. Är ledig idag, börjar 11.00 imorgon. Solen är framme idag så ska se om jag får med mig någon på ett par åk i tandådalen.


Till faster

Jag jobbar hela julen! Ledig söndag bara. Fått ett preliminärt schema för veckan så jag kommer fira min jul på jobbet. Kanske kan planera in att hälsa på er lite längre fram.

Hoppas ni får en mysig jul :)
Kramar!!!


Måndag ny vecka

Personalfesten igår var trevlig. Vi tog min bil bort till wärdshuset och taxi hem. Så jag tog en lång och frisk promenad i eftermiddags och hämtade den. Tar ungefär 40 min att gå från vår stuga bort till jobbet och "torget" där parkeringen är. Ingen rolig promenad man vill gå halv 4 på natten eller innan ett 10-timmars pass. Skönt att ha bil.
Ska göra första passet på nya jobbet ikväll. Börjar 22.30. Har måndagskubben ikväll så blir nog mycket folk.

Har sovit i ca 2 timmar nu. Vet inte varför men är as trött hela tiden...

Hörs!!


Lindvallen

Tjoho!!! Idag har jag, Lisa och My varit i Lindvallen och åkt! Förfrös nästan, började blåsa ordentligt efter lunchen. Vi var i backen redan 10,30 så klockan 14 var vi hemma i tandådalen igen.
Äter just nu gårdagens middag! Spaghetti och pastasås, kyckling paprika och lök. Gott!!!
Vi ska på personalmiddag/info ikväll! Ska bli roligt!!!

Hörs imon!!!!!


Hej!

Igår var vi ute på Harrys! Var på förfesten hos hemköparna!! Riktigt trevligt! Var hem vid halv 3, somnade gott runt 4 efter lite knäckebröd och Vänner. Vaknade klockan 12 och fixade ett säsongskort på hc och Harrys, och sen några åk i backen. Klockan 16 var det after ski :) jag körde till backen idag så Louise och vår nya inneboende fick ta en öl.
Sen handlade vi lite god kvällsmat!! Har nu ett välfyllt kylskåp med allt (?) man kan tänka sig...

Louise och Lisa funderar på utgång ikväll. Men jag backar och förbereder mig inför en tidig kväll och en hård dag i backen imorgon. Vi ska bort till Lindvallen och där ska jag åka som bara den!
Nu ska jag strax kolla på Bröllopsfixaren och ta ett knäckebröd och ett glas cola :) det enda lördagsgodiset för min del ikväll...

Till min syster: saknar och älskar dig! Tiden går snabbt. Puss hjärtat


Freitag

Tanter. Det är vad jag och Louise är. Vi kollar på Vem vet mest och dricker kaffe..
Idag har jag:
Räddat ett barn som ramlade i liften
Ramlade själv i barnbacken precis efter jag hjälpte ungen
Slog i pannan i kylskåpsdörren.

Go bula..

Ha det hyvens


Backen

Har släpat upp Louise i sittliften två gånger.. Det fick räcka, så vi åkte lite i barnbacken istället :) inte lätt för henne, aldrig åkt skidor eller snowboard! Men de sista hon åkte på brädan gick finfint tycker jag.
Nu sitter vi i stugan igen och har precis ätit lite lunch. Ska strax in igen på after ski!!!
Vädret är på 0• och rätt dimmigt. Men med googles på så funkar det. Köpte även ett par till idag på skishopen... Ett par vita blev det denna gången.


Fin utsikt vid frukostbordet


Hej!

Förra inlägget skulle vara publicerat igår men jag gjorde nåt konstigt. Fattar ingenting här..?!

Idag har vi tänkt att vara ute i backen så länge vi orkar. Vi ska ner till byn också och till systemet. Vädret nu är väl lite smådimmigt och blött... Tråkigt.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla på musikhjälpen!!
Vi hörs


Skidorn är provkörda

Vi har åkt skidor i ca 1,5 timma idag. Sen stängde liftarna och det blev mörkt :( och ja, Faster, jag har alltid hjälm :)
Skulle på after ski i ikväll men det var stängt. Blir kanske en after ski imon istället.
Nu blir väl mys i stugan. Ska koka kaffe nu!!


KAFFE

Måste bara säga en sak. Dela med mig till er. Ge ett hett tips till alla kaffedrickare!!!!
Jag har gjort världens godaste kaffe!!
5 matskedar kaffe och 75 cl vatten. Fuck va gott!!!!! Blev en halv kanna kaffe men de dricker la ja upp. Så blir jag kaffe-hög. Kul...


Torsdag = lön

Idag får jag lön. Sitter bra med lön! Ska köpa as mycket mat så jag kan frysa in. Börja tröttna rätt stort på fullkornspasta, köttfärsås och knäckebröd. Pyttipanna kanske? Eller så kan pappa komma hit varje dag och laga nåt gott. Skicka upp lasagne kanske???

Nog pratat om mat. Igår var vi på fjällis! Vi hade trevligt tyckte jag. Känner ju inte så många ännu men de löser ju sig. Resten av våra rumskompisar har inte kommit än... Idag hoppas vi på.
Betalade 130 spänn i träde för 1,5 timma. Slösade pengar typ..men viska ordna säsongskort tänkte vi. Då e det fri entré på samtliga klubbar tror jag.

Idag ska vi ut i backen. Ska bli helt sjukt roligt att testa de nya skidorna jag har fått!!!
Hörs sen :) nu ska jag fortsätta äta min frulle


Lill-lördag

Nu har jag och Louise bestämt oss för att vi ska till fjällhotellet ikväll! Ska tydligen vara en bra nattclub där. Ska bli roligt.
Ska hoppa in i duschen nu och göra mig fin inför kvällen. Imorgon ska vi ut i backen även om vädret e skit!!

Ha de bra!
Emma

(kan inte ladda upp bilder för tillfället men de kommer nog snart)


Nere i byn

Idag har jag och Louise fixat liftkort. Trodde jag skulle bli totalt ruinerad men (!!!!!!) vi fick de gratis från jobbet. Halleluja! Fan va gött!!!
Sen handlade vi lite till köket. Hushållspapper, disktrasor mm... De e la gött de. Känner att detta kommer ge fantastiskt mycket vuxenpoäng.
Har även inhandlat två snygga "pannaband". Eftersom jag, nöten, glömde mössa hemma.
Nu ska jag tända lite ljus och se vad kvällen erbjuder. Lite sugen på att dra ut och träffa lite mer folk men vädret verkar hindra..


Snö

Har snöat ordentligt mycket inatt!!! För se om man för testa skidorna idag eller om man ska vänta tills man ser nåt?
Har ni det bra hemma?
Emma!


Saknar

Hemlängtan redan. Men jag vänjer mig. Ni finns kvar när jag kommer hem. Jag klarar detta. Jag ska och jag vill. Jag fixar det. Eller hur?
Puss!!!!!!!!!


Framme

Är framme i stugan nu. Jättemysig. Har nyss bäddat klart min säng, trodde de va 90-säng men de va 1.20 :-) lyx! Knappt att lakanen passade men med lite sträck och vilja så funkade det. Ikväll vet jag inte vad som händer. Film, utgång eller hemmafest? Lutar åt film i sängen för jag e redigt trött. Blir nog så :) vet inte vad jag ska käka ikväll. Hade behövt att handla lite men Hemköp e stängt. Och det är as-stängt. Att köra till Preem är inte aktuellt eftersom de e snöstorm ute. Blir pasta ikväll...jaja.
Ska fortsätta att göra mig hemmastadd nu. En tjej som heter Louise är här och ska bo här :-) kul!!!

/ Emma


Hej sjukt

Jaha, nu e dagen här. Idag åker jag till Sälen. Trodde de skulle va en walk in the park att säga hejdå till alla. Men det va det jobbigast jag varit med om. Min syster kommer bli jobbigast. Funderar på att bara åka...
Nu e klockan 7 och jag MÅSTE gå upp men jag e så trött. Och jag måste packa färdigt...

Hörs i Sälen :-)


Nerver

Stressad, nervös och oerhört lipig


Packar för fullt!!

Rörigt hemma hos mig nu. Jävlar vad mycket grejer det är som ska tas med..i en väska är det endas mat i (alltså pasta och kryddor och sånt) och sen är det huller om buller med resten..någon som kan tyckas komma hit och packa åt mig?


Drömmar

Vaknade halv 6 imorse. Klarvaken och sjukt exalterad. Tänkte direkt att det var idag jag skulle åka. Tog av mig täcket och satte mig på sängkanten. Tog mobilen och kollade Facebook, då förstår jag att det är måndag när typ alla som börjar jobba tidigt skriver "åååh nej måndag igen" "faan 5 dagar till helg"... Så med besvikna ögon och en tät näsa lägger jag mig ner igen med det varma duntäcket. Bäst med sömn...FÖR IMORGON SKA JAG TILL SÄLEN!!!!!!!


Snart

Snart är det avfärd... Tisdag morgon. Nervöst


i love music

Tryck på SÄLEN för att få min potifylista!
SÄLEN

En vecka

Exakt om en vecka är jag i Sälen.

Jag lääängtar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0