Oj

Nu har verkligen tiden sprungit iväg här uppe! Är redan en vecka sedan pappa och Terese och Melker var här. Denna veckan har sprungit iväg verkligen. Bra det, så kanske det går fort tills jag får åka hem igen. Saknar mamma så mycket nu, inte träffat henne sen december!
Ska bli så skönt att få komma hem.
Ikväll börjar jag jobba kl 18 och har nu en ledig dag. Tänkte laga en god lunch och se en film. Försöka Ladda batterierna för jag är helt urladdad. Så trött!


Halloj

Vaknade vid halv 10. Är ledig fram till kl 6 idag så jag tänkte att dagen ska ägnas åt lite tvätt/städ och göra nytta. En promenad ska jag ta också.

I tisdags väcktes jag av Lisa. Hon hade gjort nybakta Scones och hemmagjord latte. Mums! Vi satt och pratade om att åka ut i backen men vädret var halv-bra och vi hade hört att det var massa is i backarna så våra hjärnor styrde in oss på att åka till Borlänge! Men kom på att det är så långt dit så vi styrde mot Mora istället. Vi körde på bra vägar hela vägen och lyssnade på musik. Med mig hem fick jag 4 skjortor/blusar, ett nagellack, tre böcker, örhängen, en poncho och ett mobilskal. Välbehövlig shopping. I måndags köpte jag en jacka också. Min svarta vinterjacka är för varm för vädret här nu. Jackan var kanske lite dyr (1599) men det är en sådan jag kan ha länge. Är en höst/vår jacka och är jättefin.

Nu ska jag äta frukost och sedan klä om.
Kram kram!!!


Hej!

Har inte tänkt på att uppdatera så mycket här.. Men mycket händer runt omkring och snart är tack och lov sportlovsveckorna över. Har varit helt stressigt att jobba dessa 4 veckorna! Man märker direkt när det är ökad försäljning på jobbet. Stockholmarna vill gärna festa och köper gärna champagne och vill verka "rikast" hela tiden, de kör runt i hur flådiga bilar som helst, stora är dom också. Får mig och min bil att känna oss så små när vi kör på vägarna.
Göteborgarna är de värsta turisterna man kan tänka sig. De är så himla spydiga och ska ha allting rätt. Fy..

Snart är säsongen slut här uppe! Jag tycker det ska bli helt underbart att få komma hem. Senaste tiden har jag haft en hemlängtan nästan varje dag och varje stund för mig själv. Tänker på alla där hemma, är liksom helt ensam här uppe nu. Innan hade vi praktikanter som bodde hos oss i stugan men de har åkt hem. Så nu bor jag ensam på övervåningen och Lisa och Fanny bor med sina pojkvännen på undervåningen. Lite trist att hela tiden laga mat åt sig själv när Lisa och Fanny gör jättegod mat varje dag. Ibland blir det att man hoppar över kvällsmaten för det är så tråkigt att laga själv. Många kvällar själv i soffan har det också blivit när kärleksparen kollar på film i sina rum. Men jag klagar inte, det är rätt skönt att vara vara själv ibland men det är då hemlängtan kommer fram.
Längtar tills den dagen jag packar bilen, (om allt får plats) och ger mig ut på fjällängen med matsäck och dryck - med nästa stopp i FALKENBERG!!
Även om jobbet är helt okej ska det bli helt underbart tills dagen HEM kommer...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3156251/images/2012/pic_192494867.jpg" class="image">

 


RSS 2.0